The Hot Swing Collective

Swingende Gypsy jazz met een knipoog...


Swingende ambiance

"The Hot Swing Collective" is een veelzijdige en pittige swingband, diep geïnspireerd door de legendarische Django Reinhardt met zijn aanstekelijke ritmes. Met een line-up die zich kan aanpassen van een intiem trio tot een levendig octet, combineert deze hechte groep talent en kameraadschap naadloos om een ​​onvergetelijke muzikale ervaring te bezorgen.
Gevormd uit een gedeelde passie voor jazz en het plezier van samen spelen, brengen de leden van "The Hot Swing Collective" hun individuele flair om een ​​uniek geluid te creëren dat publiek van alle leeftijden boeit.

Educatieve Missie

Het collectief is een energiek non-profit ensemble dat een revolutie teweegbrengt in de muziekscene door opwindende optredens te combineren met een diepgaande toewijding aan sociale impact. Ze bieden een podium aan opkomende talenten en cultiveren muzikale kansen door middel van optredens, workshops en samenwerkingsinitiatieven. Bij "The Hot Club Collective" verlichten ze niet alleen het podium met leuke optredens; ze veroorzaken een transformerende beweging in de muziekwereld.

Boeking

Geef uw evenement een boost met de magie van jazz en swing! Boek "The Hot Swing Collective" vandaag nog voor een onvergetelijke muzikale ervaring.     

Workshops

Ervaar onze boeiende workshops en jams, waarbij muzikaal talent wordt gekoesterd om een ​​levendige gemeenschap te creëren.   

van Jazzcafé tot concertzaal...

van privéfeest tot braderij

Hier een voorsmaakje...

2de doorstuur_01.mp3

Contact: Karel Waignein

[ Ieperstraat 10 - 8940 Geluwe ]  •  T: [ +32 477 22 47 16 ]  •  E-mail: [ karel@karelwaignein.be ]

FB: [ https://www.facebook.com/Jazzgroep]

Facebook